SPIRITUEL HYPNOSE & HYPNOTERAPI

SÅDAN FOREGÅR EN SPIRITUEL HYPNOSEBEHANDLING HOS OS

Det første du gør, når du har snakket med os telefonisk, er at udfylde et klientkort, som du finder på Sjælens Værksted’s hjemmeside i fanen PRAKTISK.

Du skal som sådan ikke forberede dig til behandlingen – bare mød så åben op, som du kan…

Vil du se mere om de rent praktiske kan du kigge her, hvor vi i en lille e-bog har beskrevet et besøg i klinikken:

PATIENTVEJLEDNING TIL HYPNOSEBEHANDLING (hypnosevaerkstedet.dk)

I praksis vil en spirituel hypnose foregå som du vil kunne se i e-bogen herover, men der er ting, der er anderledes, dem forklarer vi herunder.

En spirituel hypnose kan være aftalt og bestilt på forhånd men nogle gange opstår forbindelsen til den åndelige verden spontant under en ganske almindelig hypnoterapi.

I det sidste tilfælde gør vi, så vidt det er muligt, dig opmærksom på, at vi skifter til en spirituel vinkel og beder om din tilladelse til det.

I hypnoterapien også den spirituelle undersøger vi dig med forskellige teknikker for at afdække problemets omfang og beliggenhed.

Denne testning sker på flere måder, er indirekte og ofte billedlig eller fysisk.

I praksis kan vi tale med din underbevidsthed gennem kropshukommelsen, hvilket vil sige at vi tester med en teknik hentet fra kinesiologien.

Dette kan dog også ske gennem brug af et pendul – eller ved at vi i et billedligt sprog taler direkte ind i dit underbevidste sind og i trancen får svarene derfra gennem dig.

Du skal i hele processen så godt du kan bare være tilstede i nuet og svare med din første fornemmelse, når vi spørger dig om noget.

Eller for den sags skyld bare lade følelser og fornemmelse få frit løb, når de presser sig på.

I almindelig hypnoterapi arbejder vi med 5 hovedelementer:

Første behandling: Hjernevask – dette er hypnosens vigtigste virkemiddel – at gentage i en uendelighed og derved overspille det negative kort i underbevidstheden med nye gode.

Anden behandling Indre barn teknik – her finder vi den urhændelse, der oprindelig plante dit problem i dig og fjerne den hændelse fra dit underbevidste system for altid.

Tredje behandling Fjernelse af negative personer

– Der kan her være tale om vigtige personer, der med eller mod deres vidende oprindeligt har grundlagt dit problem i dig.

– Men det kan også være et stærkt negativt selvsyn, som bunder i ting som overdreven kritisk selvsyn etc.

Og sidst men ikke mindst i den her forbindelse spirituelle elementer, der som fremmedlegemer i din underbevidsthed tager over og ødelægger eller begrænser dit liv.

Hvad den sidste del indbefatter, kan du se mere om i miniartiklen her:

DET BEHANDLES I EN SPIRITUEL BEHANDLING MED HYPNOTISKE REDSKABER – Spirituel Hypnoterapi (sjaelensvaerksted.dk)